دستور پخت
- در یک تابه آب را به جوش بیاورید و بعد برنج را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- حرارت تابه را کم کنید ودرب تابه را بگذارید واجازه دهید برای 20 دقیقه بماند.
- در یک تابه تمیز برنج پخته شده را به همراه 1/5 لیوان شیر ، شکر و نمک ترکیب کنید و برای 15 تا 20 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ شود.
- باقی مانده شیر را همراه با تخم مرغ زده شده و کشمش اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و خامه ای شود.
- عصاره برنج الیت را اضافه کنید و 2 دقیقه به طور مداوم آن را هم بزنید.
- تابه را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کنید و در ظرف دلخواه سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.