دستور پخت
- ابتدا جو را به مدت 1 ساعت خیس می کنیم.
- آب و هویج رنده شده آن را می جوشانیم و آب مرغ و قارچ را اضافه می نماییم.
- سوپ را می گذاریم تا جا بیفتد و شیر داغ شده به آن اضافه می کنیم.(توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده می شود)
- سوپ جو و قارچ الیت را اضافه کرده ( بسته را در دو لیوان آب سرد حل کرده و بعد به مواد اضافه کنید )
- حدود نیم ساعت زمان دهید تا سوپ جا بیافتد و در آخر خامه را به آن می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی آن می ریزیم.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.