دستور پخت
- بادمجان ها را پوست کنده, آنها را به صورت مکعب هایی به اندازه ۲ سانتی متر برش می دهیم و نیم ساعت در آب و نمک می خوابانیم.
- در قابلمه ای پیازها را در کره تفت می دهیم تا طلایی شود ،سپس سیر را به آن اضافه می کنیم.
- بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به آن اضافه می کنیم.
- پس از این که بادمجان ها کمی نرم شد, گوجه فرنگی ها را بدون پوست به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و فلفل و عصاره پیاز الیت به مخلوط پیاز و سیر اضافه می کنیم.
- درب قابلمه را می گذاریم تا مواد چند جوش بزند.
- سیب زمینی ها را پس از پوست کندن, حلقه حلقه کنید و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم ،سپس به بادمجان ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر مواد بپزد.
- قابلمه را از روی حرارت برمی داریم, غذا را در بشقاب مناسبی و سرو می کنیم.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.