دستور پخت
- ذرت ها را در یک تابه نچسب یا چودنی ،بدون روغن ، بر روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا زمانی که ذرت قهوه ای شودو بعد از روی حرارت بردارید.
- بالای گوجه فرنگی را (مانند دلمه) برش بزنید و به آرامی داخل گوجه فرنگی را خالی کنید.مواد داخل گوجه فرنگی را در یک غذا ساز بریزید تا پوره شود.
- پوره گوجه فرنگی را با ریحان خرد شده ، ذرت، برنج قهوه ای ،سیر، چاشنی لیمو و فلفل و نمک مخلوط کنید.
- باربکیو را از قبل گرم کنید.از مواد ترکیبی، داخل گوجه فرنگی ها را پر کنید و روی آن را با پنیر و ریحان تزئین کنید. برای 5 تا 6 دقیقه گوجه ها را باربکیوکنید تا پنیر آب شود. و بعد نوش جان کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.