دستور پخت
- گل کلم ها را برای 5 دقیقه در آب جوش بپزید و آب آن را به خوبی بگیرید.
- برنج پخته شده و گل کلم ها را در یک غذاساز به خوبی مخلوط کنید تا ریز ریز شده و یکدست شود.
- مواد را یک کاسه بریزید و باسایر مواد خوب مخلوط کنید. از خمیر بدست آمده کوفته های کوچک درست کنید.
- روغن را با حرارت متوسط گرم کنید و کوفته های خود را در آن سرخ کنیدتا همه جای آن قهوه ای شود.
- کوفته گیاهی خود را می توانید با سس دلخواه و برنج سرو کنید.
- در اینجا از سس ماسالا استفاده شده است که طعم بی نظیری به این غذا داده است.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.