شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » کوفته حسن پاشا (غذای ترکیه ای)

کوفته حسن پاشا (غذای ترکیه ای)

دستور پخت

  1. قسمت قهوه ای دور نان تست را جدا کنید و نان را با مقدار خیلی کمی آب خیس کنید و بعد از چند دقیقه آب اضافی آن را بگیرید .
  2. یک عدد پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
  3. گوشت چرخ کرده را با خمیر نان ، پیاز ،تخم مرغ ، جعفری ساطوری شده و عصاره گوشت الیت و نمک و فلفل وزرد چوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مایع یکدست شود.
  4. مواد کوفته را به اندازه نارنگی جدا کنید و به شکل یک پیاله کوچک فرم دهید و داخل سینی فر قرار دهید.
  5. فر را از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی حاوی کوفته ها را به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. برای درست کردن پوره ، سیب زمینی آبپز شده را رنده کنید وخوب له کنید و آن را روی حرارت بسیار پایین قرار داده شیر و کره و ادویه دلخواه را اضافه کنید تا یکدست شود.
  7. کوفته ها را از فر خارج کنید و پوره ها را با قاشق یا قیف مخصوص شیرینی پزی روی کوفته ها بگذارید.
  8. یک عدد پیاز را رنده کرده و سرخ کنید رب و آب را همراه با نمک و فلفل وزردچوبه اضافه کنید تا 5 دقیقه بجوشد.
  9. سس را کف ظرف کوفته ها ریخته (روی کوفته ها نریزید) و دوباره برای 15 دقیقه در فر قرار دهید و کمی روی آن را گریل کنید.
  10. این کوفته خوشمزه را همراه با سبزیجات دلخواه یا برنج زعفرانی میل کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 400 گرم
نان تست 2 عدد
پیاز متوسط 2عدد
تخم مرغ 1عدد
عصاره گوشت بره الیت 1 عدد
جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط 2 عدد
رب 2 قاشق غذاخوری
آب یک ونیم لیوان
شیر 3 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ،زردچوبه به مقدار لازم