شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » کباب بره

کباب بره

دستور پخت

  1. روغن زیتون ، رزماری ،آب لیمو ،لیمو و ماست را در یک کاسه مخلوط می کنیم.
  2. در یک کیسه پلاستیکی ، گوشت بره را با مواد مخلوط کرده و برای 2 روز در یخچال می گذاریم.
  3. باربکیو ذغالی خود را روشن می کنیم.
  4. گوشت را به قطعات دلخواه می بریم.
  5. پیاز را به قطعات درشت خرد می کنیم که بتوان در سیخ قرار داد.
  6. به ترتیب پیاز و گوشت را به سیخ می کشیم به شکلی که در هر سیخ 3 تا 4 قطعه گوشت قرار بگیرد.
  7. کباب ها را روی زغال کباب می کنیم و بعد طرف دیگر آن را برای مدت کمتر روی حرارت باربکیو نگه می داریم.
  8. کباب بره خود را با برنج و یا نان سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

گوشت بره 1 کیلوگرم
پیازقرمز 1 عدد
ماست ساده کم چرب 500 گرم
رزماری تازه 5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه الیت 1/2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان
لیمو متوسط 1 عدد
آب لیمو 1/4فنجان
عصاره بره الیت 1عدد
نمک 1 قاشق چای خوری