دستور پخت
- روغن زیتون ، رزماری ،آب لیمو ،لیمو و ماست را در یک کاسه مخلوط می کنیم.
- در یک کیسه پلاستیکی ، گوشت بره را با مواد مخلوط کرده و برای 2 روز در یخچال می گذاریم.
- باربکیو ذغالی خود را روشن می کنیم.
- گوشت را به قطعات دلخواه می بریم.
- پیاز را به قطعات درشت خرد می کنیم که بتوان در سیخ قرار داد.
- به ترتیب پیاز و گوشت را به سیخ می کشیم به شکلی که در هر سیخ 3 تا 4 قطعه گوشت قرار بگیرد.
- کباب ها را روی زغال کباب می کنیم و بعد طرف دیگر آن را برای مدت کمتر روی حرارت باربکیو نگه می داریم.
- کباب بره خود را با برنج و یا نان سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.