دستور پخت
- سوپ قارچ الیت را طبق دستور بسته بندی آماده کنید.
- مرغ ها را بپزید و ۲ پیمانه از آب آن را نگه دارید. مرغ ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
- در یک تابه ۱ قاشق عذاخوری روغن زیتون را گرم کنید و هویج های خرد شده را به مدت ۷ دقیقه تفت دهید؛ سپس آب مرغ و سوپ قارچ الیت را به آن اضافه کنید.
- پودرسیر الیت و پودر پیاز الیت را به مواد خود اضافه کنید، تا زمانی که به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید.
- آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا مانند یک سس غلیظ شود. نخود،ذرت و گوشت مرغ و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
- مواد را داخل ظرف مخصوص پای بریزید. (می توانید از ظرف های تک نفره نیز استفاده کنید.)
- آرد،شکر،بکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را مخلوط کنیدو کره و باترمیلک و روغن را هم اضافه کنید و با مخلوط کن بزنید تا خمیر یکدستی آماده شود.
- خمیر را روی ظرفی که مواد پای را در آن ریخته اید بکشید و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه اجازه دهید تا طلائی شود.(اگر از ظرف تک نفره استفاده می کنید ۲۰ دقیقه کافیست)
- بعد از ۱۰ دقیقه سرد شدن پای مرغ خود را سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.