شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » پای مرغ

پای مرغ

دستور پخت

  1. سوپ قارچ الیت را طبق دستور بسته بندی آماده کنید.
  2. مرغ ها را بپزید و ۲ پیمانه از آب آن را نگه دارید. مرغ ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
  3. در یک تابه ۱ قاشق عذاخوری روغن زیتون را گرم کنید و هویج های خرد شده را به مدت ۷ دقیقه تفت دهید؛ سپس آب مرغ و سوپ قارچ الیت را به آن اضافه کنید.
  4. پودرسیر الیت و پودر پیاز الیت را به مواد خود اضافه کنید، تا زمانی که به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید.
  5. آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا مانند یک سس غلیظ شود. نخود،ذرت و گوشت مرغ و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
  6. مواد را داخل ظرف مخصوص پای بریزید. (می توانید از ظرف های تک نفره نیز استفاده کنید.)
  7. آرد،شکر،بکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را مخلوط کنیدو کره و باترمیلک و روغن را هم اضافه کنید و با مخلوط کن بزنید تا خمیر یکدستی آماده شود.
  8. خمیر را روی ظرفی که مواد پای را در آن ریخته اید بکشید و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه اجازه دهید تا طلائی شود.(اگر از ظرف تک نفره استفاده می کنید ۲۰ دقیقه کافیست)
  9. بعد از ۱۰ دقیقه سرد شدن پای مرغ خود را سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سوپ قارچ الیت ۲ لیوان
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
هویج خرد شده ۱ فنجان
پودر عصاره پیاز الیت ۱ قاشق چایخوری
پودر عصاره سیر الیت ۱ قاشق چایخوری
آب مرغ ۲ فنجان
پودر عصاره مرغ الیت ۱/۲ قاشق چایخوری
نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
ذرت شیرین ۱/۲ فنجان
سینه مرغ پخته و خرد شده ۲/۵ پیمانه
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد گندم الک شده ۳/۴ فنجان
آرد چند منظوره ۳/۴ فنجان
شکر ۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
کره سرد ۱/۵ قاشق غذاخوری
باتر میلک ۱ فنجان