شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » پاستا با سس گوجه فرنگی

پاستا با سس گوجه فرنگی

دستور پخت

  1. پاستای خود را در یک قابلمه با کمی نمک بپزید.
  2. کره را در حرارت متوسط گرم کنید و پیاز  خرده شده را تفت دهید و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
  3. پاستای پخته شده و آبکشی شده را به گوشت اضافه کنید و با نمک و فلفل، طعم دار کنید و فلفل قرمز خرد شده  را اضافه کنید.
  4. سس تازه گوجه رنگی را اضافه کنید و  هم بزنید تا کاملا پاستا با سس پوشیده شود.
  5. پاستا را در ظرف دلخواه بریزید،پنیر ریکوتا را به آن اضافه کنید. کمی پنیر پکورینو روی پاستا رنده کنید و با ریحان تزئین کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

پاستا فتو چینی ۴۰۰ گرم
کره نرم شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه الیت ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمر خرد شده به مقدار لازم
پنیر ریکوتا ۲۰۰ گرم
پنیر پکورینو رنده شده به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده نگینی ۱ عدد
برگ ریحان برای تزئین به مقدار لازم