دستور پخت
- پاستای خود را در یک قابلمه با کمی نمک بپزید.
- کره را در حرارت متوسط گرم کنید و پیاز خرده شده را تفت دهید و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
- پاستای پخته شده و آبکشی شده را به گوشت اضافه کنید و با نمک و فلفل، طعم دار کنید و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید.
- سس تازه گوجه رنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پاستا با سس پوشیده شود.
- پاستا را در ظرف دلخواه بریزید،پنیر ریکوتا را به آن اضافه کنید. کمی پنیر پکورینو روی پاستا رنده کنید و با ریحان تزئین کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.