شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » نودالیت و میگو با سس عسل

نودالیت و میگو با سس عسل

دستور پخت

  1. میگو ها را نیم پز کنید.
  2. همه مواد سس (شامل سس سویا، آب،عسل و گشنیز تازه خرد شده) را با هم مخلوط کرده وخوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
  3.   نودالیت قارچ را مطابق دستور پخت بسته بدون چاشنی آماده و آبکش کنید .
  4. سپس سبزیجات خرد شده را بخارپز کنید تا کمی نرم شوند.
  5. در یک تابه کمی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را سرخ کنید و بعد میگوی نیم پز شده  را در آن تفت دهید.
  6.  سبزیجات بخارپز شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
  7. همه مواد را با نودالیت مخلوط کرده و سپس سس را به آن اضافه کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

نودالیت قارچ ۳ بسته
عصاره سیر الیت ۱ عدد پودر شده
پیاز قرمز بزرگ خرد شده ۱ عدد
میگو پخته و پوست کنده ۵۰۰ گرم
پیاز خورد شده ریز 1 پیمانه
ساقه کرفس خرد شده 1 پیمانه
هویج بزرگ خرد شده ۱ عدد
سس سویا نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
عسل ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری