دستور پخت
- اسفناج را 5 دقیقه در آبنمک جوشان بریزید، سپس آبکش کنید تا آب آن گرفته شود و آن را درشت ساطوری کنید.
- روغن را داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط 5 دقیقه تفت دهید.
- سیبزمینی و سیر را اضافه کنید و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
- اسفناج و زعفران را همراه نمک و فلفل و عصاره سیر الیت اضافه کنید و یکدوم پیمانه آبجوش بریزید و روی شعله ملایم 30 دقیقه بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
- تخممرغ را یکییکی شکسته و داخل تابه روی سبزیها بیندازید.
- در تابه را ببندید تا تخممرغ بپزد. کمی نمک و فلفل و زعفران ساییده روی آن بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.