دستور پخت
- فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را با دستمال خشک کنید و با نمک مزه دار کنید و با فرچه روی آن روغن بمالید و برای ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
- تا زمان پخت ماهی ، ۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید و سیر و تخم گشنیز را برای یک دقیقه تفت دهید.گشنیز تازه خرد شده ،عصاره پیاز الیت و نیمی از فلفل ها را اضافه کنید، تا زمانی که فلفل ها نرم شوند. آبلیموی تازه را همراه با ۲۵۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بجوشانید.
- سس گشنیز را روی ماهی بریزید و دوباره برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
- باقی مانده فلفل را با جعفری خرد شده روی ماهی بریزید و همراه با لیمو تازه، نان لبنانی و برنج سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.