شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » ماهی اسپایسی

ماهی اسپایسی

دستور پخت

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را با دستمال خشک کنید و با نمک مزه دار کنید و با فرچه روی آن روغن بمالید و برای ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  2. تا زمان پخت ماهی ، ۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید و سیر و تخم گشنیز را برای یک دقیقه تفت دهید.گشنیز تازه خرد شده ،عصاره پیاز الیت و نیمی از فلفل ها را اضافه کنید، تا زمانی که فلفل ها نرم شوند. آبلیموی تازه را همراه با ۲۵۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بجوشانید.
  3. سس گشنیز را روی ماهی بریزید و دوباره برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
  4. باقی مانده فلفل را با جعفری خرد شده روی ماهی بریزید و همراه با لیمو تازه، نان لبنانی و برنج سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

ماهی دلخواه ۱ عدد
روغن ۲ قاشق غذاخوری
عصاره پیاز الیت (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۶ حبه
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده ۲ خوشه
فلفل قرمز خرد شده ۱ عدد
لیمو تازه ۳ عدد
عصاره پیاز الیت ۱ قاشق چایخوری