شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » مانیکوتی

مانیکوتی

دستور پخت

  1. یک ظرف مستطیلی مخصوص فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک تابه  گوشت را تفت دهید تا پخته شود. عصاره پیاز را به آن اضافه کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.
  3. پونه،زیره و پوره لوبیا را به گوشت اضافه کرده و یک قاشق از آن را داخل مانیکوتی بریزید و داخل ظرف چرب شده بریزید.
  4. آب و سس گوجه فرنگی تند را ترکیب کرده و داخل ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.برای ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  5. پوشش را بردارید و مانیکوتی ها را بچرخانید و دوباره آن را بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد و مایع جذب آن شود.
  6.  غذا را در ظرف بچینید و با خامه ترش، پنیر مونتری جک و پیازچه آن را تزئین کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پونه خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
پاستا مانیکوتی ۱ بسته
آب ۱/۵ لیوان
سس گوجه فرنگی تند ۳ قاشق غذاخوری
خامه ترش یک فنجان
پنیر مونتری جک ۱/۲ فنجان
گشنیز برای تزئین به مقدار لازم
عصاره پیاز الیت‌(پودر شده) ۲ قاشق چایخوری