دستور پخت
- یک ظرف مستطیلی مخصوص فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
- در یک تابه گوشت را تفت دهید تا پخته شود. عصاره پیاز را به آن اضافه کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.
- پونه،زیره و پوره لوبیا را به گوشت اضافه کرده و یک قاشق از آن را داخل مانیکوتی بریزید و داخل ظرف چرب شده بریزید.
- آب و سس گوجه فرنگی تند را ترکیب کرده و داخل ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.برای ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- پوشش را بردارید و مانیکوتی ها را بچرخانید و دوباره آن را بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد و مایع جذب آن شود.
- غذا را در ظرف بچینید و با خامه ترش، پنیر مونتری جک و پیازچه آن را تزئین کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.