شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » شاورما ترکیه ای

شاورما ترکیه ای

دستور پخت

  1. رازیانه ، تخم گشنیز ، دارچین ، فلفل قرمز ،میخک ، هل و زیره را مخلوط کنید و در یک هاون خردکنید و در یک تابه مسی یاتفلون تفت دهید. وقتی عطر دانه ها بلند شد از روی حرارت بردارید.
  2. ماست و سیر را در یک مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید و بعد دانه های معطر را به آن اضافه کنید. عصاره مرغ الیت را نیز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
  3. ران های مرغ را درون مواد قرار دهید و برای یک روز کامل در یخچال قرار دهید.
  4. سیخ های کبابی را به لیمو آغشته کنید.مرغ را به سیخ بکشید و به ترتیب گوجه و پیاز را بزنید و بر روی آتش کباب کنید.
  5. از نان پیتا یا نان دلخواه استفاده کنید و کباب خود را باسبزیجات دلخواه  سرو کنید.

 

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

ران مرغ بدون استخوان 8 عدد
ماست پرچرب 4 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ الیت 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 4 حبه
رازیانه 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1/2 قاشق چای خوری
تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
میخک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
هل 1/2 قاشق چای خوری
لیمو ترش 2 عدد