دستور پخت
- ابتدا سیب زمینی را درشت خرد کنید و همراه با کلم بروکلی بخار پز نمایید.
- محتوی پاکت سوپ مرغ الیت را با چهار لیوان آب سرد (1000 سی سی ) مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت گذاشته تا محتویات آن کاملا بجوشد .
- سپس روی حرارت ملایم به مدت 10 الی 15 دقیقه به آرامی هم بزنید.
- بعد از آماده شدن سوپ، سیب زمینی و کلم بخار پز شده را به سوپ مرغ اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند در انتها کره را نیز اضافه کنید. در صورت دلخواه می توانید پیاز داغ را به سوپ اضافه و خوب هم بزنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.