شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سوپ نودل

سوپ نودل

دستور پخت

  1. سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه گرم کنید و پیاز ،سیر و زنجبیل را در آن تفت دهید تا زمانی که پیاز طلایی شود.
  2. ژامبون و بال مرغ را در یک قابلمه با آب کافی برای ۱۰ دقیقه بجوشانید و با آب سرد آبکشی کنید و همراه با یک لیتر آب و قارچ ها بگذارید بجوشد و بعد حرارت آن را کم کنید و مخلوط پیاز را اضافه کنید و برای یک ونیم ساعت بگذارید بپزد.
  3. با یک صافی آب سبزیجات را بگیرید. آب سبزیجات شما می تواند تا ۴ روز در یخچال بماند.
  4. قبل از سرو پیازچه خرد شده،سس سویا،نمک،شکر،فلفل سفید و ۱/۲ فنجان آب را به آن اضافه کنید و در یک تابه بریزید و نودالیت سبزیجات خود را اضافه کنید تا نرم شود.
  5. سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و با تخم مرغ نیمرو،پیازچه خرد شده،کنجد و ترب تزئین کرده و سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

نودالیت سبزیجات ۳ بسته
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
سیر ۴ حبه
پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد
زنجبیل (برش نازک) ۸ برش
ژامبون خرد شده ۴۰۰ گرم
بال مرغ ۱/۵ کیلو
قارچ ۱۲ عدد
پیازچه ۱۲ عدد
سس سویا ۱/۴ فنجان
شکر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سفید ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ به تعداد لازم
کنجد به مقدار لازم