دستور پخت
- سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه گرم کنید و پیاز ،سیر و زنجبیل را در آن تفت دهید تا زمانی که پیاز طلایی شود.
- ژامبون و بال مرغ را در یک قابلمه با آب کافی برای ۱۰ دقیقه بجوشانید و با آب سرد آبکشی کنید و همراه با یک لیتر آب و قارچ ها بگذارید بجوشد و بعد حرارت آن را کم کنید و مخلوط پیاز را اضافه کنید و برای یک ونیم ساعت بگذارید بپزد.
- با یک صافی آب سبزیجات را بگیرید. آب سبزیجات شما می تواند تا ۴ روز در یخچال بماند.
- قبل از سرو پیازچه خرد شده،سس سویا،نمک،شکر،فلفل سفید و ۱/۲ فنجان آب را به آن اضافه کنید و در یک تابه بریزید و نودالیت سبزیجات خود را اضافه کنید تا نرم شود.
- سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و با تخم مرغ نیمرو،پیازچه خرد شده،کنجد و ترب تزئین کرده و سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.