دستور پخت
- سوپ قارچ الیت را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید کاملا هم بزنید تا گوله نباشد سپس روی گاز بگذارید تا بجوش بیاید.
- اسفناج را با شیر بجوشانید تا اسفناج نرم شود . می توانید اسفناج را در مخلوط کن هم بزنید تا کمی له شود که این بستگی به سلیقه شما دارد.
- سیر و قارچ را در کمی روغن تفت دهید و همراه با اسفناج و شیر به سوپ قارچ الیت اضافه کنید
- هم بزنید و بعد در قابلمه را گذاشته به مدت 20 دقیقه . مراقب باشید سوپ سر نرود . هنگام سرو، آب لیمو ترش تازه رو به آن اضافه کنید و میل کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.