دستور پخت
- سینه مرغ را همراه با پیاز و هویج خرد شده ،بگذارید تا با کمی آب پخته شود.
- محتوی پاکت سوپ مرغ و ذرت الیت را با 3 لیوان آب سرد مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت گذاشته تا محتویات آن کاملا بجوشد .
- روی حرارت ملایم به مدت 10 الی 15 دقیقه به آرامی هم بزنید.
- مرغ را ریز کرده و همراه با فلفل دلمه قرمز خرد شده و ذرت و آب مرغ به سوپ الیت اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند حدود 10 دقیقه.
- سپس سوپ داغ را در ظرف ریخته ،کره را اضافه نمایید و با پیازچه خرد شده تزیین کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.