شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سوپ ترکی مرغ و ذرت

سوپ ترکی مرغ و ذرت

دستور پخت

  1. سینه مرغ را همراه با پیاز و هویج خرد شده ،بگذارید تا با کمی آب پخته شود.
  2. محتوی پاکت سوپ مرغ و ذرت الیت را با 3 لیوان آب سرد مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت گذاشته تا محتویات آن کاملا بجوشد .
  3.  روی حرارت ملایم به مدت 10 الی 15 دقیقه به آرامی هم بزنید.
  4. مرغ را ریز کرده و همراه با فلفل دلمه قرمز خرد شده و ذرت و آب مرغ به سوپ الیت اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند حدود 10 دقیقه.
  5. سپس سوپ داغ را در ظرف ریخته ،کره را اضافه نمایید و با پیازچه خرد شده تزیین کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سوپ مرغ و ذرت الیت 1 بسته
سینه مرغ 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
کنسرو ذرت 1 عدد
پیازچه 2 عدد
پیاز 1 عدد
کره 25 گرم
آب مرغ 1 لیوان
هویج خرد شده 1عدد