دستور پخت
- ابتدا پیاز رنده شده را در یک تابه نچسب با روغن زیتون تفت دهید.
- سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید. بعد از آن گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کرده وتفت دهید تا آب آن تبخیر شود و غلیظ شود.
- پونه ،نمک ،فلفل ، پاپریکا ،پودر موسیر ، پودر سیر الیت و کره را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید.سس را دائما هم بزنید تا زمانیکه بجوشد و بعد برای 20 دقیقه اچازه دهید تا با حرارت کم غلیظ شود.
- ریحان خرد شده را اضافه کرده و سس مارینارا را با انواع غذاهای دلخواه به صورت گرم و یا سرد سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.