دستور پخت
- فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- ۱/۲ فنجان آب و آب عصاره مرغ به جوش آورید و روی بلغورها ریخته و اجازه دهید که برای ۲۰ دقیقه بماند و جذب بلغورها شود.
- فلفل دلمه ای را خالی کنید. کدوها را از طول برش دهید و آن ها را خالی کنید. و همین کار را با گوجه ها انجام دهید.(دقیقا مانند درست کردن دلمه)
- در یک تابه بزرگ روغن را داغ کنید و پیاز را تفت دهید و مواد داخل سبزیجات را همراه آن تفت دهید .قارچ و سیر را نیز اضافه کنید. بعد از کمی عصاره سبزیجات الیت را همراه با ادویه ها و ترخون اضافه کنید و در نهایت بلغور را هم در تابه بریزید و بگذارید با سایر مواد بپزد.(حتما آب اضافی بلغور را بگیرید)
- داخل گوجه، کدو و فلفل را با مخلوط بلغور پر کنید و در یک ظرف کم عمق بچینید. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
- پوشش فویل را بردارید. روی آنهارا پنیر بریزید و برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد در ظرف دلخواه سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.