شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سبزیجات شکم پر

سبزیجات شکم پر

دستور پخت

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2.  ۱/۲ فنجان آب و  آب عصاره مرغ به جوش آورید و روی بلغورها ریخته و اجازه دهید که برای ۲۰ دقیقه بماند و جذب بلغورها شود.
  3. فلفل دلمه ای را خالی کنید. کدوها را از طول برش دهید و آن ها را خالی کنید. و همین کار را با گوجه ها انجام دهید.(دقیقا مانند درست کردن دلمه)
  4. در یک تابه بزرگ روغن را داغ کنید و پیاز را تفت دهید و مواد داخل سبزیجات را همراه آن تفت دهید .قارچ و سیر را نیز اضافه کنید. بعد از کمی عصاره سبزیجات الیت را همراه با ادویه ها و ترخون اضافه کنید و در نهایت بلغور را هم در تابه بریزید و بگذارید با سایر مواد بپزد.(حتما آب اضافی بلغور را بگیرید)
  5. داخل گوجه، کدو و فلفل را با مخلوط بلغور پر کنید و در یک ظرف کم عمق بچینید. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
  6. پوشش فویل را بردارید. روی آنهارا پنیر بریزید و برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد در ظرف دلخواه سرو کنید.

 

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

بلغور ۱ فنجان
آب مرغ ۱و۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز ۲ عدد
کدو ۲ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
عصاره سبزیجات الیت (پودر شده) ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ترخون تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده شده ۱/۴ فنجان