دستور پخت
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را در آن گرم کنید.
- پودر زعفران الیت ، تخم گشنیز ، سیر و موسیر و 1/2قاشق چایخوری نمک را برای مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- گل کلم ها را همراه با آب لیمو و 1/3 فنجان آب اضافه کنید و حرارت را کمی افزایش دهید. گاهی هم بزنید تا زمانی که گل کلم ها زرد رنگ شوند و آب آن تبخیر شود.
- مواد تابه را به فر انتقال دهید تا کلم ها گریل شوند وبه رنگ کاملا طلایی درآیند.
- بعد از 15 دقیقه از فر خارج کرده در ظرف دلخواه ریخته و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.