شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سالاد مرغ و سس بادام زمینی

سالاد مرغ و سس بادام زمینی

دستور پخت

  1. ابتدا تمام مواد سس کره بادام زمینی را که شامل کره بادام زمینی ، آب یا آب گوشت، سس سویا،میخک،پیازچه و هالاپینو می شود را در یک مخلوط کن بریزید تاصاف و یکدست و خامه ای شود.
  2. تابه خود را گرم کنید(اگر گریل دارید از گریل استفاده کنید). مرغ های خود را با پودر فلفل قرمز الیت،نمک و چیلی ، طعم دار کنید و در گریل یا تابه بگذارید. برای نچسبیدن به تابه کمی کره بریزید. اجازه دهید هر دو طرف مرغ پخته و طلایی رنگ شود. بعد ازگریل شدن مرغ ها را به تکه های کوچک خرد کنید.
  3. در یک کاسه نیمی از سس را با انگور و مرغ و چاشنی سالاد الیت مخلوط کنید.
  4. روی هر برگ کاهو از مواد به مقدار لازم بریزید و لیمو ترش را روی آن ببچکانید و در کنار باقی مانده سس کره بادام زمینی سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

کره بادام زمینی 1/4 فنجان
آب یا آب گوشت 1/2 فنجان
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
میخک چرخ شده یک سیر
پیازچه خرد شده 3 عدد
هالاپینو بدون دانه 1 عدد
سینه مرغ بدون استخوان 2عدد
فلفل قرمز الیت 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
چاشنی سالاد الیت 1/5 قاشق چایخوری
انگورقرمز،سبز یا سیاه 3 فنجان
برگ کاهو به مقدارلازم
لیمو ترش به اندازه لازم