شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سالاد مرغ تایلندی

سالاد مرغ تایلندی

دستور پخت

  1. مرغ را برای 15 تا20 دقیقه بگذارید تا بپزد وبعد آن را با چنگال خردکنید.
  2. کلم را به قطعات بسیار نازک خرد کنید.هویج را پوست کنده و رنده کنید.انبه راهم رنده کنید.
  3. گشنیز وپیاز خرد شده را هم با مرغ و سبزیجات در یک کاسه مخلوط کنید.
  4. سیررندهه شده و فلفل قرمز را در یک کاسه با سس سویا،سرکه ، شکر،آبلیموی تازه ،چاشنی سالاد الیت ،روغن و سس ماهی خوب مخلوط کنید.
  5. کره بادام زمینی و آّب را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
  6. سس را به سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید. بادام زمینی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید در یخچال تا خنک شود وبعد آن را سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 1قاشق غذاخوری
روغن 1قاشق غذاخوری
سس ماهی 1/2 قاشق چای خوری
کره بادامزمینی 1/4فنجان
سیر 2حبه