شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سالاد مخلوط

سالاد مخلوط

دستور پخت

  1. در یک تابه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را گرم  کنید. مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید و هر طرف آن را طبخ کنید و بعد از پختن و سرد شدن به قطعات بزرگ خرد کنید.
  2. در یک تابه آب نمک را بجوشانید و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بعد از پخته شدن با آب سرد آبکشی کنید.
  3. در یک ظرف سرکه،سس خردل،مربا ،چاشنی سالاد الیت و ۲ قاشق روغن زیتون را با نمک و فلفل مخلوط کنید. اسفناج ها و کلم بنفش را با سس مزه دار کنید و در ظرف دلخواه بریزید. مرغ ها ،لوبیا سبز، آلبالوی خشک ،ترب قرمز خرد شده و بادام را اضافه کنید. از باقی مانده سس روی آن بریزید و همان لحظه سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
سرکه قرمز ۳ قاشق غذاخوری
مربای زردآلو ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آلبالوی خشک ۱/۳ فنجان
مغز بادام ۱/۴ فنجان
اسفناج کوچک و تازه ۱۰۰ گرم
چاشنی سالاد الیت ۱ قاشق چایخوری
کلم بنفش ۱۰۰ گرم
ترب قرمز برای تزئین به مقدار لازم