دستور پخت
- عدسی الیت را طبق دستور بسته بندی آماده کنید و آب اضافه آن را بگیرید (عدس نباید بیش اندازه پخته شود تا له شود)
- فلفل دلمه ای ها را خلال کنید و در سینی فر بچینید و روی آن روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا نرم شوند.
- روغن زیتون،سرکه قرمز،سیر رنده شده و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و سس سالاد را آماده کنید.
- عدس های پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس را به آن اضافه کنید. پیاز خرد شده،گوجه فرنگی، پنیر فتا،زیتون و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و سبزی های تازه خرد شده را هم هنگام سرو اضافه کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.