شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سالاد عدس

سالاد عدس

دستور پخت

  1. عدسی الیت را طبق دستور بسته بندی آماده کنید و آب اضافه آن را بگیرید (عدس نباید بیش اندازه پخته شود تا له شود)
  2. فلفل دلمه ای ها را خلال کنید و در سینی فر بچینید و روی آن روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا نرم شوند.
  3. روغن زیتون،سرکه قرمز،سیر رنده شده و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و سس سالاد را آماده کنید.
  4. عدس های پخته شده  را در ظرف مورد نظر ریخته و سس را به آن اضافه کنید. پیاز خرد شده،گوجه فرنگی، پنیر فتا،زیتون و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و سبزی های تازه خرد شده را هم هنگام سرو اضافه کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

عدسی الیت ۱ بسته
فلفل دلمه ای (نارنجی،قرمز،زرد) ۳ عدد
پنیر فتا خرد شده ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی گیلاسی (یا معمولی یک عدد) ۱۰ عدد
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده به مقدار لازم
نعنا تازه مقداری
زیتون بدون هسته خرد شده ۱۰ عدد
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۶ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
فلفل قرمز کمی
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم