شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » رولت مرغ

رولت مرغ

دستور پخت

  1. سینه های مرغ را برش های نازک می زنیم ؛ به طوری که بتوان از سطح آن برای پر کردن مواد استفاده کرد.پودر سوخاری را در یک ظرف کم عمق با2  الی 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. اسفناج را خردکنید و همراه با سیر ، عصاره مرغ الیت و کمی روغن زیتون برای 2 تا 3 دقیقه تفت دهید؛اسفناج را با پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و 2 الی 3 قاشق سفیده تخم مرغ زده شده ترکیب کنید. مابقی سفیده تخم مرغ را در ظرفی نگه دارید.
  3. فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف ظرف خود را چرب کنید. فیله های نازک مرغ را در یک سطح صاف پهن کنید واز مواد تهیه شده یک قاشق وسط آن بریزید و به آرامی رول کنید.
  4. رول های مرغ را ابتدا در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری و پنیر پارمسان بغلتانید و با فاصله در ظرفی که آن را چرب کرده بودید بچینید.
  5. رولهای مرغ را برای 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.بعد روی آن را با سس مارینارا بپوشانید واز برش نازک پنیر موزارلا روی آن قرار دهید و برای 3 تا 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
  6. رول های مرغ را با ریحان تزئین کنید و سرو نمائید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان 8 عدد
پودرسوخاری یا پودر نان خشک 1 فنجان
پنیر رنده شده پارمسان 6 قاشق غذاخوری
اسفناج تازه 300 گرم
سیر خرد شده 1 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ الیت 2 قاشق چایخوری
پنیر ریکوتا 1/2 فنجان
سفیده تخم مرغ زده شده 1/3 فنجان
پنیر موزارلا 100 گرم
سس مارینارا 1 فنجان
ریحان تازه برای تزئین به مقدارلازم