دستور پخت
- سینه مرغ را برش های نازک بزنید و با فلفل و نمک مزه دار کنید و کنار بگذارید.
- تمام سیزیجات را برش های نازک بزنید و سیر را چرخ کرده و کنار بگذارید.
- در یک تابه تفلون روغن را با حرارت متوسط گرم کنید و به مدت 2 دقیقه مرغ را در آن تفت دهید. مراقب باشید مرغ نباید کامل پخته شود.
- زنجبیل ، سیر و سایر سبزیجات را اضافه کنید و یک دقیقه باهم تفت دهید.
- شکر و عصاره کاری را اضافه کنید.
- بعد از یک دقیقه ، شیر نارگیل وسس ماهی را اضافه کنید. اگر غلیظ است، کمی آب اضافه کنید.
- در صورت تمایل می توانید پودر کاری بیشتری اضافه کنید.
- بعد از پختن مرغ ها، شعله را خاموش کنید و برگ ریحان را اضافه کنید.
- خورش مرغ کاری تایلندی خود را می توانید با برنج سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.