شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » خوراک گوشت قلقلی

خوراک گوشت قلقلی

دستور پخت

  1. تمامی مواد را همراه با عصاره بره الیت به جز تخم مرغ به گوشت اضافه کنید.
  2. تخم مرغ را بزنید و آن را به گوشت اضافه کنید.
  3. همه مواد را کاملاً با دست ورز دهید.
  4. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  5. یک قاشق چای‌خوری از محتویات ظرف را بردارید و آن را داخل دستتان ورز دهید و به شکل توپ های کوچک دربیاورید.دستتان را بعد و قبل از درست کردن توپ‌ها داخل یک ظرف آب سرد فرو ببرید. این کار کمک می‌کند تا مواد به دستانتان نچسبد.
  6. روغن را در تابه گرم کنید و گوشت‌های قلقلی را داخل روغن سرخ نمایید تا تمام اطراف آن‌ها طلایی رنگ شوند.
  7. بعد از سرخ شدن گوشت ها آن را بابرنج یا نان سرو نمایید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

عصاره بره الیت 1 عدد پودر شده
گوشت بره چرخ شده 500 گرم
پیازچه یا تره فرنگی کاملاً خرد شده یک چهارم پیمانه
پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چای‌خوری
پودر چهار ادویه 1 قاشق چای‌خوری
نمک به میزان لازم
آرد 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن گیاهی به مقدار لازم