دستور پخت
- تمامی مواد را همراه با عصاره بره الیت به جز تخم مرغ به گوشت اضافه کنید.
- تخم مرغ را بزنید و آن را به گوشت اضافه کنید.
- همه مواد را کاملاً با دست ورز دهید.
- روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- یک قاشق چایخوری از محتویات ظرف را بردارید و آن را داخل دستتان ورز دهید و به شکل توپ های کوچک دربیاورید.دستتان را بعد و قبل از درست کردن توپها داخل یک ظرف آب سرد فرو ببرید. این کار کمک میکند تا مواد به دستانتان نچسبد.
- روغن را در تابه گرم کنید و گوشتهای قلقلی را داخل روغن سرخ نمایید تا تمام اطراف آنها طلایی رنگ شوند.
- بعد از سرخ شدن گوشت ها آن را بابرنج یا نان سرو نمایید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.