دستور پخت
- 2 لیوان آب رادر یک تابه به جوش آورید و بلغور و کمی نمک به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید تا برای 15 تا 20 دقیقه بجوشد و آب راجذب کند.تابه را ازروی حرارت بردارید و یک حوله تمیز را جایگزین درب تابه کنید و بعد از 10 دقیقه بلغورها را در یک کاسه بریزید.
- گوجه فرنگی های خرد شده را همراه با آب گوجه فرنگی دریک مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. یک قاشق روغن زیتون را گرم کنید و سیر را برای 30 ثانیه تفت دهید و بعد گوجه مخلوط شده رابه آن اضافه کنید. وقتی جوشید آن را کم کنید. عصاره سبزیجات الیت را اضافه کنید واجازه دهید سس مزه دار شود.
- اسفناج ها را برای 2 تا 3 دقیقه اجازه دهید تابپزد و نرم شود. سپس با آب سرد شسته و آب اضافی آن را بگیرید. به اندازه های درشت آن راخرد کنید و به بلغورها اضافه کنید.نعنا و نخود و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1/2 فنجان از سس گوجه فرنگی رانیز به آن اضافه کنید.
- فر را باحرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.اسفناج و بلغور مخلوط شده را درظرف بریزیدو روی آن را با سس گوجه فرنگی و بعد پنیر پارمسان بپوشانید. ظرف را برای 30 دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید به آرامی طلایی رنگ شود. بعد از پخت 10 دقیقه اجازه دهید سرد شود و بعد سرو نمایید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.