شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » جوجه کباب (ترکیه ای)

جوجه کباب (ترکیه ای)

دستور پخت

  1.  گریل یا منقل کبابی یا باربکیو خود را آماده و گرم کنید.
  2. زیره سبز ، گشنیز، سماق،تکه های فلفل قرمز،پونه خشک، عصاره مرغ الیت‌، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
  3. گوشت چرخ کرده مرغ را با سیر، پیاز، جعفری ، رب گوجه فرنگی و نیمی از مخلوط ادویه،خوب ترکیب کنید و ورز دهید؛ بعد آب را اضافه کنید و دوباره گوشت را خوب ورز دهید . روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  4. دست خود را مرطوب کنید و تکه ای از گوشت مرغ را بردارید و هر تکه را به دور یک سیخ کبابی (مانند کباب کوبیده) بزنید و روی زغال یا گریل خود آن را کباب کنید.
  5. از ادویه باقی مانده،هنگام کباب کردن جوجه ها روی آن بریزید و بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه کباب شما آماده است.
  6. کباب خود را همراه با جعفری،ریحان‌،لیمو و نان داغ سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
سماق ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
پونه خشک کوهی ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده مرغ ۵۰۰ گرم
سیر رنده شده ۳ حبه
عصاره مرغ الیت (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری