شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » تبوله

تبوله

دستور پخت

  1. بلغور را با آب جوش مخلوط کنید و یک حوله تمیز روی ظرف بکشید تا بخار آب هدر نرود و اجازه دهید تا سرد شود.
  2. جعفری،پیازچه و گوجه را خرد کنید و با هم ترکیب کنید.
  3. آبلیموی تازه ، بلغور،روغن زیتون ،فلفل سیاه الیت ،نمک و فلفل سفید را به سالاد اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

جعفری تازه 150 گرم
پیازچه 6 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد
لیمو تازه 3 عدد
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
بلغور یک فنجان
آب جوش 1لیوان
فلفل سیاه الیت 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
فلفل سفید 1/8قاشق چایخوری