Toggle navigation
خانه
محصولات
دستور پخت
الیت بلاگ
تیزرها
درباره ما
تماس با ما
شما اینجا هستید:
الیت
»
دستور پخت
» تبوله
تبوله
دستور پخت
بلغور را با آب جوش مخلوط کنید و یک حوله تمیز روی ظرف بکشید تا بخار آب هدر نرود و اجازه دهید تا سرد شود.
جعفری،پیازچه و گوجه را خرد کنید و با هم ترکیب کنید.
آبلیموی تازه ، بلغور،روغن زیتون ،
فلفل سیاه الیت
،نمک و فلفل سفید را به سالاد اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید و در ظرف دلخواه سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.
مواد لازم
جعفری تازه
150 گرم
پیازچه
6 عدد
گوجه فرنگی خرد شده
4 عدد
لیمو تازه
3 عدد
روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری
بلغور
یک فنجان
آب جوش
1لیوان
فلفل سیاه الیت
1/2 قاشق چای خوری
نمک
1/8 قاشق چایخوری
فلفل سفید
1/8قاشق چایخوری