دستور پخت
- گوشت را باریک باریک اسلایس می کنیم.
- سس سویا و آب و شکر و روغن کنجد و کنجد و پیاز رنده شده و فلفل سیاه را با هم میکس می کنیم تا مواد آماده شود.
- گوشتها را در مخلوط بالا برای مدت 2تا3 ساعت در یخچال می گذاریم.
- می توانید این مواد را کباب کنید یا بدین صورت عمل کنید که همه مواد را داخل تابه ریخته و بعد از تفت دادن و نیم پز شدن(6-7 دقیقه) پیازچه های خرد شده و سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوشت گوساله الیت ( پودر شده ) را به آن اضافه کنید.
- بعد از نرم شدن پیاز و پیازچه و پخته شدن گوشت( قبل از اینکه گوشت خشک شود) آنرا سرو نمایید. بهتر است با حرارت بالا گوشت را بپزید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.