دستور پخت
- برنج را بشوئید و با 4 لیوان آب و 2 قاشق غذاخوری نمک برای مدت چند ساعت خیس کنید.
- عصاره زعفران الیت را مطابق دستور پشت بسته بندی آماده کنید.
- زرشک را در آب برای 10 دقیقه خیس کنید.
- پیاز خرد شده را در تابه نچسب با 2 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد زردچوبه و زرشک را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
- زعفران را همراه با کمی نمک و شکر به پیاز ها اضافه کنید و با حرارت بسیار پایین به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- در یک قابلمه آب را به جوش آورید و برنج ها را در آن بریزید و بعد از نیم پز شدن آبکشی کنید . در یک قابلمه کمی روغن بریزید و نیمی از برنج را بریزید و بعد نیمی از مواد زرشک را روی آن بریزید و مابقی برنج و مواد را هم بریزید. از زعفران باقی مانده روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
- برنج زعفرانی خود را با مرغ یا هر نوع کباب دلخواه سرو کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.