شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » بادنجان شکم پر

بادنجان شکم پر

دستور پخت

  1.  پیاز ها را نگین خرد کرده با کمی رغن تفت می دهیم ،سپس سیر های رنده شده را اضافه می کنیم.
  2. بعد از کمی تفت سویا و گوشت چرخ کرده را اضافه می نماییم.
  3. ادویه ها را همراه با عصاره گوشت الیت اضافه می کنیم و فلفل های نگینی را اضافه می کنیم در آخر رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.
  4. بادمجان ها را بعد از شستن دو نیم کرده و سرخ می کنیم و همینطور کدو ها را سرخ می کنیم، سپس یا یه قاشق کوچک داخل بادمجان ها و کدو ها را خالی می کنیم . و درون آنها را با مواد بالا پر کرده و روی آنها را با پنیر می پوشانیم و در ظرف مخصوصی که سس را از قبل آماده کرده ایم و در ظرف ریخته ایم می گذاریم.
  5. سس مواد اضافه از شکم بادنجان و کدو ها را با گوجه های رنده شده و کمی سیر و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی تفت می دهیم و یک سس تقریبا رقیق بدست می آوریم.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

پیاز نگینی 1عدد
بادنجان 2 عدد
گوشت چرخ کرده 400 گرم
سویا به مقدار لازم
فلفل دلمه بزرگ 1 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
کدو 1 عدد
نمک، فلفل،ادویه کاری و زردچوبه به مقدار لازم
عصاره بره الیت (پودر شده) 1 قاشق چایخوری
سیر 4 حبه
گوجه فرنگی متوسط 4عدد