شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » املت مکزیکی

املت مکزیکی

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. در یک تابه روغن را گرم کنید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب اضافه کنید تا بجوشد؛سپس ترتیلا را به آن اضافه کنید و وقتی که رب را به جذب خود کرد ، از روی حرارت بر می داریم.
  3. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ،شیر ،نمک و فلفل سیاه الیت را هم بزنید و روی مخلوط رب و ترتیلا می ریزیم.سپس پنیر مونتری جک را روی تخم مرغ ها اضافه کنید و تابه را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا  طلایی شود.
  4. بعد از پخته شدن املت روی آن را با ترب قرمز،پنیر تازه رنده شده و گشنیز تزئین کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

تخم مرغ ۱۰ عدد
روغن ۱ قاشق غذاخوری
چیپس ترتیلا ۴ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه الیت ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
پنیر مونتری جک خرد شده ۱/۲ فنجان
پنیر تازه رنده شده ۱ فنجان
گشنیز تازه خرد شده ۱ پیمانه
شیر ۲ قاشق غذاخوری