دستور پخت
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک تابه روغن را گرم کنید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب اضافه کنید تا بجوشد؛سپس ترتیلا را به آن اضافه کنید و وقتی که رب را به جذب خود کرد ، از روی حرارت بر می داریم.
- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ،شیر ،نمک و فلفل سیاه الیت را هم بزنید و روی مخلوط رب و ترتیلا می ریزیم.سپس پنیر مونتری جک را روی تخم مرغ ها اضافه کنید و تابه را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
- بعد از پخته شدن املت روی آن را با ترب قرمز،پنیر تازه رنده شده و گشنیز تزئین کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.