دستور پخت
- پیاز خرد شده را همراه با قارچ وفلفل دلمه ای در کره تفت دهید تا نرم شوند.
- میگو و خامه ترش و اسفناج را به پیاز اضافه کنید و با حرارت کم ، تفت دهید.
- در ظرفی ، تخم مرغ ها را همراه با نمک و فلفل سیاه الیت مخلوط کنید.
- تخم مرغ رادر تابه بریزید. کمی که خود راگرفت از مواد آماده شده در یک طرف آن بریزید و طرف دیگر را روی آن برگردانید.
اجازه دهید کاملا پخته شود.
- با کنجد و باقی مانده مواد، املت دریایی خود را تزئین کنید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.