شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » املت دریایی فرانسوی

املت دریایی فرانسوی

دستور پخت

  1. پیاز خرد شده را همراه با قارچ وفلفل دلمه ای در کره تفت دهید تا نرم شوند.
  2. میگو و خامه ترش و اسفناج را به پیاز اضافه کنید و با حرارت کم ، تفت دهید.
  3. در ظرفی ، تخم مرغ ها را همراه با نمک و فلفل سیاه الیت مخلوط کنید.
  4. تخم مرغ رادر تابه بریزید. کمی که خود راگرفت از مواد آماده شده در یک طرف آن بریزید و طرف دیگر را روی آن برگردانید.
    اجازه دهید کاملا پخته شود.
  5. با کنجد و باقی مانده مواد، املت دریایی  خود را تزئین کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

فلفل دلمه خرد شده نصف فنجان
کنجد برای تزئین به مقدار لازم
فلفل سیاه الیت 1/2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
میگو 100 گرم
اسفناج (اختیاری) چند برگ
خامه ترش 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3عدد
کره 50 گرم