دستور پخت
- در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید.
- در این فاصله تکه های نان را در یک غذاساز خرد کنید و در یک تابه تفلون با روغن زیتون مخلوط کنید و بعد پنیر پارمسان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و برای 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود.
- وقتی آب جوش آمد، اسپاگتی را طبق دستور آن بپزید و ماکارانی را به قابلمه برگردانید 1/3 لیوان از آب آن را نگه دارید.
- آبلیموی تازه و آب را به ماکارانی اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
- ژامبون را در یک تابه بزرگ برای 6 تا 8 دقیقه تفت دهید وتکان دهید تا کاملا بپزد.
- تابه را خالی کنید، و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.روغن باقی مانده را اضافه کنید.
- کدو را در تابه ریخته و برای 2 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود. سپس فلفل سبز کبابی ،سیر ، نمک و فلفل و چاشنی لیمو فلفل الیت را اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت دهید.
- حرارت گاز را کم کنید و ذرت را به آن اضافه کنید و در حدود 2 دقیقه تفت دهید تا همراه بقیه مواد سرخ شود. پارمسان، جعفری و ژامبون را هم اضافه کنید.
- بعد از پخته شدن اسپاگتی ها، مواد را روی آن ریخته و سرو نمایید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.