اسفناج خرد شده | 500 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
پنیر پارمسان رنده شده | 3 قاشق غذاخوری |
پودر نان خشک | به مقدار لازم |
روغن زیتون | 1/4 پیمانه |
پیازقرمز خرد شده | 1 پیمانه |
پیازچه خرد شده | 3 عدد |
جوزهندی رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
عصاره سبزیجات الیت(پودر شده) | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه الیت | 1 قاشق چایخوری |
پنیر فتا خرد شده | 2 فنجان |
دانه صنوبر (چلغوز) | 3 قاشق غذاخوری |
خمیر فیلو | 24ورق |
کره | 200 گرم |