شما اینجا هستید:

الیت » اخبار

الیت بلاگ

رویداد ها، آخرین محصولات، اخبار دنیای آشپزی را در این قسمت ببینید.

17

May

زعفران و فواید بی شمار آن

دسته بندی: سلامت| 17 May 2016

زعفران که در هند با نام “کِسار“شناخته میشود، از محبوب ترین و گران قیمت ترین ادویه ها در دنیاست. طعم و عطر زعفران موجب می شود که برای رفع خستگی در اکثر غذاها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. از عصاره زعفران بیشتر در مواد غذایی و آشپزی استفاده می شود؛ اما عصاره زعفران دارای مواد مغذی فراوان و ترکیبات شیمیایی مفیدی است که خاصیت درمانی به آن بخشیده است.

زعفران از بیماری های فراوانی پیشگیری می کند

یکی از خواص زعفران که در پخت و پز استفاده می شود،این است که حاوی مقدار بالایی اجزای شیمیایی و گیاهی برای پیشگیری از بیماری هاست که به تدریج سلامت بدن را بالا می برد.

زعفران حاوی روغن های سبک و فرار است

بخش گیاه زعفران شامل روغن های ضروری و اساسی اما سبک و فرار است که وقتی به غذا اضافه میشود، عطر و طعم منحصر به فرد خود را به عنوان یک ادویه انتشار می دهد.

زعفران دارای اجزای فعال و پایدار است

عصاره زعفران به غیر از روغن های فرار دارای اجزای فعال غیر فرار ،مانند ترکیبات کارتنوئید است که از آنتی اکسیدهای مفید برای بدن است.

زعفران کاربرد درمانی دارد

در بسیاری از کشورها زعفران تنها یک ادویه نیست، بلکه دارویی است که در درمان بسیاری از بیماری ها و نیز سم زدایی بدن استفاده می شود.

عصاره زعفران و مبارزه با افسردگی

اجزای فعال در عصاره زعفران باعث می شود، بدن ما ویژگی های افسردگی را از دست بدهد.به همین دلیل عصاره زعفران به عنوان یک ضرورت در رژیم غذایی یاد می شود.

از زعفران برای بهبود وضعیت گوارشی استفاده می شود

زعفران نه تنها برای هضم غذا و بهبود سیستم گوارشی مفید است، بلکه یک داروی ضد تشنج نیز محسوب می شود.

زعفران موجب بازسازی سلول ها می شود

پتاسیم کشف شده در زعفران یک منبع ضروری است که به شکل چشم گیری موجب ترمیم سلول ها می شود.

عصاره زعفران و مقابله با بیماری های قلبی و فشار خون

پتاسیم زعفران بیماری های قلبی رادور نگه می دارد وفشارخون را کنترل می کند.

زعفران سلول های خونی را تولید می کند

آهن که از اجزای مفید بدن است،به مقدار فراوانی در زعفران وجود دارد وخون برای تشکیل هموگلوبین و سلول های قرمز خون به آن احتیاج دارد.

عصاره زعفران سلامت کلی بدن را حفظ می کند

عصاره زعفران حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم ،ویتامین ها ،پروتئین وغیره است که به حفظ سلامت بدن کمک کنید.

با دانستن این همه فواید عصاره زعفران برای سلامت جسمی و روحی بدنمان همین حالا به فکر استفاده از مداوم از زعفران در برنامه غذایی خود باشید.

16

May

چرا عصاره های گوشت دروعده های غذایی اهمیت دارد؟

دسته بندی: سلامت| 16 May 2016

یک مطالعه گروهی توسط محققان دانشگاه پوترای مالزی نشان می دهد که مواد تشکیل دهنده مرغ، دارای اثرات مفیدی بر مغز انسان است. این پژوهش تیمی، که درمجله تغذیه منتشر شد، تاثیرات مواد مغذی عصاره مرغ را بر فرآیندهای شناختی و احساسات ،بسیار حائز اهمیت دانسته است. مواد غذایی به شکل سنتی ، ابزاری برای تامین انرژی و ساختار بدن است و توانایی آن در واقع برای جلوگیری و محافظت در برابر بیماری هاست.

به طور خاص در دهه گذشته، تحقیقات گوناگون تاثیر عوامل مختلف در رژیم غذایی برای حفظدعملکرد شناختی مغز،ثابت کرده است. در تحقیقات اخیر کشف شده است که مواد تشکیل دهنده گوشت مرغ و یا عصاره مرغ می تواند تاثیر بسیار بالایی در بهبود عملکرد شناختی بزرگسالان  داشته باشد.

استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ در میان کشورهای آسیایی ،سابقه طولانی دارد. شواهد نشان می دهد استفاده طولانی عصاره مرغ با بهبود عملکرد شناختی، به ویژه در یادگیری و همچنین عملکرد اجرایی حافظه در ارتباط است.

عصاره گوشت مرغ ، حاوی مقدار فراوانی پروتئین و اسیدهای آمینه است؛ و از یک فرآیند منحصر به فرد که شامل استخراج آب گوشت و مرغ در محیط و دمای خاص ها بدست می آید. به علاوه عصاره مرغ به علت آنتی اکسیدان های موثر ،مزایای فیزیولوژیک فراوانی برای سلامت انسان دارد.

استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ به شکل سنتی در وعده های غذایی هفتگی شما (سه بار در هفته) از اهمیت فراوانی برخوردار است.البته با توجه به اهمیت زمان در زندگی پر هیاهوی امروزه، استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ آماده،جایگزین بسیار مناسبی برای مدل سنتی آن است.

تنوع فراوان عصاره های گوشت و عصاره مرغ الیت شما را در انتخاب بهتر کمک می کند.

15

May

انواع نودالیت

دسته بندی: سلامت| 15 May 2016

کسانی که به دنبال یه غذای سریع ، آسان و مقوی هستند ، قطعا نودالیت جزء انتخاب های آنهاست.برخی از نودل ها تنها با اضافه کردن آب جوش بعد از 3 تا 5 دقیقه آماده سرو  است. نودل غذای اصلی چینی هاست که امروزه به یک وعده غذایی محبوب در میان سایر کشورهای آسیایی و البته برخی کشورهای غربی تبدیل شده است؛ و البته در ایران نیز طرفداران بیشماری بدست آورده است.

اگر فواید نودل را بر مدل سنتی آن بگذاریم ، بی شک نودل غذایی است که در وعده های غذایی روزانه و یا حتی یک بار در هفته نیاز آن احساس می شود. نودالیت با شیوه های مختلف طبخ  و سرو می شود؛ شما می توانید نودل خود را به شکل بخارپز، سرخ شده ، آبپز  و نیز به شکل سوپ استفاده کنید. برای طعم دار کردن نودل هم ،  معمولا ادویه های مختلفی به آن اضافه می کنند.

هنگام سرو نودل ،میتوان گوشت،مرغ ،ماهی و یا سبزیجات دلخواه را به آن اضافه کرد تا یک وعده غذایی کامل حتی برای گیاه خواران آماده شود.

انواع مختلفی از نودل ها ، مانند نودل برنجی و نودل های گلتون فاقد گندم، ثابت کرده اند که می توانند به علت سدیم کم وکالری پایین، بسیار مفید و سالم است.از آنجایی که نودل اغلب به عنوان جایگزینی برای برنج و پاستا است، شامل کربوهیدرات نیز می باشد و برای کسانی که می خواهند از انباشت چربی حاصل از کربوهیدرات، جلوگیری کنند ، نودل برنجی انتخاب بسیار مناسبی است. این نودل هیچ کالری ندارد و فاقد کربوهیدرات است و به کاهش وزن کمک می کند.

نودل های همراه با فیبر بالا به همراه آلو نیز می تواند مشکلات یبوست را نیز بر طرف کند. به طور کلی انواع نودل ها به راحتی می توانند جایگزین اسنک ها و غذای اصلی شوند. شما هم به راحتی می توانید نودل خود را با سس سویا و یا همراه با گوشت های قلقلی  و سس گوجه فرنگی سرو کنید و لذت ببرید.

14

May

فواید نودالیت در وعده های غذایی

دسته بندی: سلامت| 14 May 2016

نودالیت ها بخشی از خانواده غلات،مانند برنج و ماکارانی هستند. شما می توانید نودل را به عنوان غذای اصلی، ساید دیش ، سوپ و یا هر نوع غذایی که دستور پخت آن را می دانید، استفاده کنید .بسته به نوع آماده سازی و مواد تشکیل دهنده، نودل ها تنوع غذایی زیادی دارند ؛ پس بهتره فواید این غذای خوشمزه را مرور کنیم:

نودالیت و کلسترول پایین

اکثر نودالیت ها حدود 200 کالری در هر وعده غذایی را تشکیل می دهند.نودل های برنجی نسبت به نودل گندم، حاوی کالری کمتری هستند. پس از طریق مصرف نودالیت های کم کالری می توانید کلسترول خود را کاهش دهید.نودالیت های تخم مرغی ، معمولا دارای کلسترل بالایی است که آن هم با حذف زرده تخم مرغ از دستورپخت ، می توان با کلسترول بالای آن مقابله کرد.

نودالیت و کاهش وزن

برخی از نودل ها از سیب زمینی شیرین تولیدشده و درمواد اولیه آن هیچ کربوهیدرات و کالری استفاده نشده است.به علاوه نودل ها به شکل آماده و طبخ شده ارائه می شوند  و شما تنها آنها را گرم می کنید و لذت می برید. کسانی که برنامه های کاهش وزن را دنبال می کنند،استفاده از نودالیت به آن ها توصیه میشود، تا تاثیرات آن را در کاهش وزن خود ببینند.

نودالیت؛منبعی از مواد مغذی

نودل های غنی شده با سفیده تخم مرغ مقدار قابل توجهی ریبوفلاوین ، نیاسین ،اسیدفولیک ، آهن و بتامین دارند.علاوه بر این نودالیت ،حاوی فیبر و پروتئین کافی مورد نیاز بدن است و استفاده به اندازه نودل در وعده های غذایی، مواد مغذی بدن را برای بهبود عملکرد بدن فراهم می کند.

نودالیت و درمان یبوست

برخی از انواع نودالیت ها ممکن است کمک بزرگی برای افراد مبتلا به یبوست باشد.نودل هایی که مواد تشکیل دهنده آن دارای فیبر بالایی است، به تسهیل حرکات روده کمک بزرگی می کند.

استفاده از نودلیت همراه با آلو و یا سس آلو می تواند گزینه مناسبی برای این افراد باشد.

با دانستن فواید نودل بهترین کار اینه که فرصت رو از دست ندید و نودل مورد علاقه خودتون را درست کنید.