شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » پودینگ برنجی

پودینگ برنجی

دستور پخت

  1. در یک تابه آب را به جوش بیاورید و بعد برنج را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. حرارت تابه را کم کنید ودرب تابه را بگذارید واجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بماند.
  3. در یک تابه تمیز برنج پخته شده را به همراه ۱/۵ لیوان شیر ، شکر و نمک ترکیب کنید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ شود.
  4. باقی مانده شیر را همراه با تخم مرغ زده شده و کشمش اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و خامه ای شود.
  5. عصاره برنج الیت را اضافه کنید  و  ۲ دقیقه به طور مداوم آن را هم بزنید.
  6. تابه را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کنید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

برنج 1.5 فنجان
آب 1.5 لیوان
شکر 1/3 فنجان
عصاره برنج الیت 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره 1قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر 2 فنجان