شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سوپ جو و قارچ

سوپ جو و قارچ

دستور پخت

  1. ابتدا جو را به مدت ۱ ساعت خیس می کنیم.
  2.  آب و هویج رنده شده آن را می جوشانیم و آب مرغ و قارچ را  اضافه می نماییم.
  3. سوپ را می گذاریم تا جا بیفتد و شیر داغ شده به آن اضافه می کنیم.(توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده می شود)
  4.   سوپ جو و قارچ الیت را اضافه کرده ( بسته را در دو لیوان آب سرد حل کرده و بعد به مواد اضافه کنید )
  5. حدود نیم ساعت زمان دهید تا سوپ جا بیافتد و در آخر خامه را به آن می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی آن می ریزیم.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سوپ جو و قارچ الیت 1 بسته
جو پوست کنده 1 بسته
هویج رنده شده نیم کیلو
قارچ ریز خورد شده 250 گرم
شیر 1 الی 2 لیتر
آب مرغ یا آب گوشت 2 لیوان
خامه پاکتی 1 بسته
نمک و فلفل قرمز به میزان کافی