شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » یتیمچه

یتیمچه

دستور پخت

  1. بادمجان ها را پوست کنده, آنها را به صورت مکعب هایی به اندازه ۲ سانتی متر برش می دهیم و نیم ساعت در آب و نمک می خوابانیم.
  2. در قابلمه ای پیازها را در کره تفت می دهیم تا طلایی شود ،سپس سیر را به آن اضافه می کنیم.
  3. بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به آن اضافه می کنیم.
  4. پس از این که بادمجان ها کمی نرم شد, گوجه فرنگی ها را بدون پوست به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و فلفل و عصاره پیاز الیت به مخلوط پیاز و سیر اضافه می کنیم.
  5. درب قابلمه را می گذاریم تا مواد چند جوش بزند.
  6. سیب زمینی ها را پس از پوست کندن, حلقه حلقه کنید و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم ،سپس به بادمجان ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر مواد بپزد.
  7. قابلمه را از روی حرارت برمی داریم, غذا را در بشقاب مناسبی و سرو می کنیم.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

عصاره پیاز الیت 1/2 پودر شده
بادمجان قلمی ۱ کیلو گرم
پیاز متوسط خلالی خرد شده ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیب زمینی 2 تا عدد متوسط
سیر ساطوری شده ۱ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم