شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » گوجه شکم پر با ذرت

گوجه شکم پر با ذرت

دستور پخت

  1. ذرت ها را در یک تابه نچسب یا چودنی ،بدون روغن ، بر روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا زمانی که ذرت قهوه ای شودو بعد از روی حرارت بردارید.
  2. بالای گوجه فرنگی را (مانند دلمه) برش بزنید و به آرامی داخل گوجه فرنگی را  خالی کنید.مواد داخل گوجه فرنگی را در یک غذا ساز بریزید تا پوره شود.
  3. پوره گوجه فرنگی را با ریحان خرد شده ، ذرت، برنج قهوه ای ،سیر، چاشنی لیمو و فلفل و نمک مخلوط کنید.
  4. باربکیو را از قبل گرم کنید.از مواد ترکیبی، داخل گوجه فرنگی ها را پر کنید و روی آن را با پنیر و ریحان تزئین کنید. برای ۵ تا ۶ دقیقه گوجه ها را باربکیوکنید تا پنیر آب شود. و بعد نوش جان کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
برنج قهوه ای پخته شده 1/2 فنجان
ذرت شیرین 1/2 فنجان
سیر چرخ شده 1 عدد
چاشنی لیمو و فلفل الیت 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
ریحان به مقدار لازم
پنیر رنده شده گودا به مقدار لازم