شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » کوفته گیاهی

کوفته گیاهی

دستور پخت

  1. گل کلم ها را برای ۵ دقیقه در آب جوش بپزید و آب آن را به خوبی بگیرید.
  2. برنج پخته شده و گل کلم ها را در یک غذاساز به خوبی مخلوط کنید تا ریز ریز شده و یکدست شود.
  3. مواد را یک کاسه بریزید و باسایر مواد خوب مخلوط کنید. از خمیر بدست آمده کوفته های کوچک درست کنید.
  4. روغن را با حرارت متوسط گرم کنید و کوفته های خود را در آن سرخ کنیدتا همه جای آن قهوه ای شود.
  5. کوفته گیاهی خود را می توانید با سس دلخواه و برنج سرو کنید.
  6. در اینجا از سس ماسالا استفاده شده است که طعم بی نظیری به این غذا داده است.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

گل کلم 3 فنجان
برنج قهوه ای پخته شده 3 فنجان
آرد جو 3/4 فنجان
فلفل قرمز، نمک ،زیره و پاپریکا به مقدار لازم
عصاره سبزیجات الیت 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون به مقدار لازم