شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » نرگسی به سبک فرانسوی

نرگسی به سبک فرانسوی

دستور پخت

  1. اسفناج را ۵ دقیقه در آب‌نمک جوشان بریزید، سپس آبکش کنید تا آب آن گرفته شود و آن را درشت ساطوری کنید.
  2. روغن را داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط ۵ دقیقه تفت دهید.
  3. سیب‌زمینی و سیر را اضافه کنید و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.
  4. اسفناج و زعفران را همراه نمک و فلفل و عصاره سیر الیت اضافه کنید و یک‌دوم پیمانه آب‌جوش بریزید و روی شعله ملایم ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
  5. تخم‌مرغ را یکی‌یکی شکسته و داخل تابه روی سبزی‌ها بیندازید.
  6. در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ بپزد. کمی نمک و فلفل و زعفران ساییده روی آن بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

عصاره سیر الیت 1 عدد پودر شده
سیب‌زمینی 500 گرم، ورقه‌ورقه
اسفناج یک کیلوگرم
پیاز متوسط 2 عدد، خلالی
سیر 1 حبه، ساطوری (اختیاری)
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
زعفران یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ 6 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم