شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » مرغ سوخاری با خردل و عسل

مرغ سوخاری با خردل و عسل

دستور پخت

  1. در یک کاسه سس مایونز، خردل ،عسل ، پودر سیر ،فلفل چیلی ، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط می کنیم تا مایع یکدست شود.
  2. سس را به دو بخش تقسیم کنید. نیمی از آن را برای مزه دار کردن مرغ استفاده میکنیم و نیمه دیگر رادر ظرفی ریخته تا زمان سروغذا در یخچال نگه می داریم.
  3. سینه مرغ را پوست کنده وبه اندازه دلخواه ومورب برش می دهیم. تکه های مرغ را در یک کیسه با نیمی از سس مخلوط می کنیم و در یخچال برای حداقل ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.
  4. فر را از پیش با ۴۰۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.سینی فر را با فویل می پوشانیم وروی آن را توری قرار می دهیم.
  5. مرغ ها را داخل پودر سوخاری قرار می دهیم وروی توری می گذاریم. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا به رنگ طلایی قهوه ای شود.
  6. این غذا را میتوانید داخل روغن هم سرخ کنید.
  7. مرغ های سوخاری را گرم و همراه با سس باقی مانده سروکنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد
سس مایونز 1 فنجان
عسل یک سوم فنجان
پودر سیر الیت یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل چیلی الیت یک چهارم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سوخاری الیت 2 فنجان