شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » لازانیا استیک

لازانیا استیک

دستور پخت

  1. لازانیا را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید.
  2. گوجه فرنگی های رنده شده را بجوشانید؛(از آب گوجه فرنگی هم می توانید استفاده کنید) نمک،پونه و عصاره پیاز الیت را اضافه کنید.
  3. پیاز و سیر را در تابه سرخ کنید تا طلایی شود ؛سپس تکه های گوشت (یا گوشت چرخ کرده) را  اضافه کرده تا ترد و قرمز رنگ شود.
  4. سس گوجه را به مایع اضافه کرده و برای نیم ساعت بجوشانید. اگر از گوشت راسته گوساله استفاده می کنید ،برشهای نازک بزنید.
  5. کف ظرف را چرب کنید و یک لایه از لازانیا را بچینید. از سس و گوشت روی آن بریزید و از هر سه نوع پنیر آن را بپوشانید و تا لایه پایانی ادامه دهید.
  6. سس بشامل الیت را طبق دستور آماده کرده و روی لازانیا بریزید و با پنیر بپوشانید.
  7. از ۱۵ دقیقه قبل فر را با حرارت ۲۷۵ درجه گرم کنید و لازانیا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  8. لازانیا را به اندازه دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

پیاز خرد شده 1 عدد
پنیر ریکوتا 100 گرم
پنیر موزارلا خردشده 250 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 200 گرم
پونه کوهی 1/2 قاشق چایخوری
فلفل 1/4 قاشق چایخوری
عصاره پیاز الیت 1قاشق چایخوری
روغن زیتون الیت 3 قاشق غذاخوری
گوشت راسته گوساله 500 گرم
گوجه فرنگی پوست کنده 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
لازانیا پخته شده 8 ورق
نمک 1 قاشق چای خوری