شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

دستور پخت

  1. فر را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم و روشن کنيد.
  2. ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنيد.
  3. در کره آب شده، ساقه هاي خرد شده و سير له شده را تفت دهيد تا نرم شود و عصاره قارچ الیت را اضافه کنید.
  4. سپس اسفناج را اضافه کنيد و براي ۲ دقيقه تفت دهيد.
  5. نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه کنيد.
  6. زير گاز را خاموش کنيد و ۲ نوع پنير را به مواد اضافه کنيد و داخل قارچ ها را با مواد پر کنید.
  7. قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچينيد و به مدت ۲۰ دقيقه و يا تا اين که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهيد.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

عصاره قارچ الیت 1 عدد پودر شده
قارچ درشت و تازه ۲۰ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوري
سير له شده ۲ حبه
اسفناج خرد شده، بدون آب ۲۸۰ گرم
پنير موزارلا يک ليوان
پنير پارمسان يک ليوان
نمک و فلفل به مقدار کافي