شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » شله زرد

شله زرد

دستور پخت

  1. برنج را از چند ساعت قبل بدون نمک در مقداری آب خیس میکنیم.
  2. به اندازه ۷ برابر برنج آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید و بعد آب برنج را خالی کنید و برنج ها را داخل آب روی شعله بریزید.
  3. زمانیکه اب جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا مغز برنج کاملا نرم شود و برنجکاملا باز شود.
  4. بعد شکر را کم کم اضافه کنید تا غلظت دلخواه بدست آید. بعد از اینکه شله زرد کمی غلیظ شد، زعفران را همراه کره، گلاب و نیمی از خلال بادام به شله زرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  5. بعد از چند دقیقه هم زدن مداوم شله زرد،درب ظرف را بگذارید و روی حرارت خیلی ملایم برای مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
  6. وقتی شله زرد کاملا جا افتاد، حرارت زیر ظرف را خاموش کنید  و یک دم کنی روی آن بگذارید  و به مدت ۳۰ دقیقه در جایی گرم تر از دمای محیط( به طور مثال فر خاموشی که  از  چند ساعت قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده باشد )قرار دهید تا دم بکشد.
  7. بعد از این مدت شله زرد را در ظرف مناسب بریزید و با دارچین و  خلال بادام و پسته روی آن را تزئین و سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

شکر 2 پیمانه
برنج نیم دانه ایرانی 1 پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ 1 استکان
گلاب 1 لیوان
خلال بادام 500 گرم
کره 25 گرم
دارچین و خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم