شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سوپ جو و گوجه فرنگی

سوپ جو و گوجه فرنگی

دستور پخت

  1. سوپ جو و گوجه فرنگی الیت را در ۲ لیوان آب سرد کاملا حل کنید و کنار بگذارید .
  2. گوجه ها را شسته و آنها را رنده كرده یا داخل مخلوط كن میریزیم.
  3.  گوجه فرنگی ، برنج و سوپ جو و گوجه الیت را که از قبل در آب سرد حل کردیم، درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم برنج پخته شود و مواد جا بیافتد.
  4. پس از آنكه برنج كاملا پخت ،بقیه كره و ادویه و زرده تخم مرغ زده شده و عصاره زعفران الیت و جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می كنیم.
  5. سوپ بعد از ۱۰ دقیقه حاضر است.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سوپ جو و گوجه الیت 1 بسته
عصاره زعفران الیت (پودر شده) 1 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد
كره 100 گرم
برنج 200 گرم
جعفری تازه خرد شده 200 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی نیم كیلو
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم